“Ümmid-i Aşkım” Dinletisi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Fikriye Hanım’ın birbirleri için yazdığı şiirleri besteleyerek şarkıya dönüştüren ve “Ümmid-i Aşk” adında bir albüm çıkaran Serap Yenici İYTE’ye konuk oluyor. İzmirli bir sanatçı olan Serap Yenici, Sabiha Gökçen’in manevi oğlu Eriş Ülger’in kitabında okurla buluşan şiirleri ilk defa besteleyerek daha önceden bilinmeyen şiirlerin büyük kesimlerce tanınmasını ve sevilmesini sağladı. “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında albümden parçalar seslendirecek olan Serap Yenici’yi dinlemeye tüm İYTE’liler davetlidir.

Tarih: 7 Mart 2017 (Salı)
Saat : 12.30
Yer   : Kütüphane Gösteri Merkezi