2. İYTE Go Turnuvası Gerçekleştirildi
Türk Japon Kültür Topluluğu , İYTEGO alt çalışma grubu tarafından 20-21 Mayıs 2017 tarihinde kampüsümüzde 2. İYTE Go Turnuvası gerçekleştirildi.

Uzun bir aradan sonra ikincisi düzenlenen İYTE Go turnuvası, şehirden uzak, doğayla iç içe geçti. Farklı şehirlerden gelen, 38 kişinin katıldığı turnuvada çoğunluğun yüksek seviyeli oyuncular olması dikkat çekiciydi. İki gün süren turnuvada katılımcılar şenlik alanında çadır kurarak konakladı. Merkezi kafeteryada oynanan 6 tur süren oyunların sonucunda turnuva birincisi Tuğkan Eren ikincisi Hataycan Özgür (İYTE) üçüncüsü Doğac Köse oldu. Turnuvanın en iyi kadın oyuncusu Seval Altuğ seçildi. Savaşcı ruh ödülü ise 6 maçtan 5'ini kazanan Özlem Ersoy'a (İYTE) verildi.  Turnuvadan tüm katılımcıların memnun ayrılması ve tekrarını beklediklerini belirtmeleri İYTEGO organizatörlerine moral verdi. Önümüzdeki senelerde gelenekselleşmesi planlanan turnuva, Türkiye'deki Go turnuvaları arasında şimdiden üst sıralarda yerini aldı.

Ayrıca İYTEGO topluluğu, üniversite go toplulukları arasında online olarak süren Üniversitelerarası Go Ligi'nde ligi en üst sırada tamamlayarak birinci olmuştur.

İYTEGO'nun kuruluşunun 10. senesini sıkı bir ekip çalışması ve turnuva başarıları ile taçlandıran oyuncularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 25.05.2017 12:32