İYTE Tanıtım Günleri
İYTE Basın ve Halkla İlişkiler Biriminin katkılarıyla düzenlenen  “İYTE Tanıtım Günleri” Kütüphane Gösteri Merkezinde yapıldı.

İYTE’nin öğretim üyesi kadrosu ve deneyimli tercih danışmanları, İYTE Kampüsü’nde 19-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında aday öğrenci ve velilere üniversite tercihleri konusunda destek oldu.

Aday öğrenci ve veliler, Kampüste yer alan fakülte tanıtım stantları ile üniversite, bölüm ve meslekler hakkında akademisyenlerden detaylı bilgi alma imkânı ve üniversiteyi gezme olanağı buldu.

Öğrenciler, fakülte ve üniversite hakkında genel bilgilerin yanı sıra Enstitü’nün burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, yurt dışı olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgi aldı.

Tanıtım Günlerinde fakülte ve bölümler, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Uluslararası İlişkiler, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi, Destek Hizmetleri Birimi stant açarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nün yoğun ilgi gördüğü tanıtım günlerinde; adaylar en fazla kariyer planları, ders programları, yurt koşulları, yan dal–çift ana dal hakkında soru sordu.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 21.07.2017 13:37