Birincilik Ödülünün 1000TL Olduğu DESIGN101 Başvuruları Başladı
İYTE İnovasyon Topluluğunun katkılarıyla Design101 etkinliği Teknopark İzmir İnovasyon Merkezindeki Kuluçka Merkezinde yapılacak. Öğrencilerin kendi aralarında oluşturduğu gruplarla çalışarak, iş hayatında birlikte çalışma ortamının bir ön deneyimi olma amacı taşıyan etkinlik 15 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir genelindeki tüm üniversite öğrencilerine açık olan yarışmada, farklı fakültelerden bir araya gelerek takım olan öğrencilerin verilen konsept dahilinde problemin tasarım ve teknoloji kısmını birlikte çözmeleri istenecek. Belirlenen gruplara ilk aşamada önce kısa bir eğitim verilecek ve eğitimin ardından konu açıklanacak. Gruplar belirlenen sürenin sonunda projelerini jüriye sunacak.

Fikri olan ve projesini hayat geçirmek isteyen öğrencilerin 10 Aralık tarihine kadar aşağıdaki linkten formu doldurması gerekiyor.

Program
15 Aralık: 09.30-17.30 (Teknopark İzmir tarafından eğitimin verilmesinin ardından 5’er kişilik ekiplerin belirlenmesi ve problemin açıklanması.)
28 Aralık: 13.30 (Final Sunumları)

Son Güncelleme : Evrim Yakut 16.12.2018 18:00

Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?