Sanayi 4.0 Sertifika Programı
İYTESEM, “Sanayide Dijital Dönüşüm – Sanayi 4.0” için nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde katkı sağlayacak sertifika programlarının ikinci dönemi  5 Kasım 2018'de başlıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen eğitimler İYTESEM’in 2012'den beri üstlendiği Ar-Ge, teknoloji, inovasyon yönetiminin yanı sıra proje yönetimi ve bilgi teknolojileri yönetimi alanlarında da verilecektir.

Verilecek eğitimler KOSGEB eğitim desteği kapsamındadır. Ayrıca grup indirimi de uygulanmaktadır.

Eğitimler hafta içi ve 19:00 - 21:50 arasında, Tepekule İş Merkezi, Bayraklı, İYTESEM’de yapılacaktır.

Her program  sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılar üzerinde üzerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı logosu da bulunan “Başarı Sertifikası” alacaklardır.

Tüm özel sektör,  özellikle organize sanayi bölgeleri, Ar-Ge ve tasarım merkezleri, teknoloji geliştirme bölgelerindeki şirketler ve KOBİ çalışanları  ile ilgili kamu kurum ve kuruluş çalışanları katılabilir.

Sertifika programlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 22.10.2018 13:42

Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?