BİGG.ASSIST 2.0 Programı Bilgilendirme Toplantısı
Teknopark İzmir, girişimci adaylarının şirketleşmelerinde önemli bir destek olan TÜBİTAK BİGG Programı Uygulayıcı Kuruluşu olarak hizmet vermektedir. Teknopark İzmir tarafından “BiGG.ASSIST 2.0 Programı” ile TÜBİTAK BİGG Programı süreçlerinde eğitim, mentörlük, networking, kuluçka ve daha bir çok hizmet girişimci adaylarına sunulmaktadır. Kısacası, “BiGG.ASSIST 2.0 Programı” ile girişimci adayları TÜBİTAK BİGG süreçlerinde, 150.000 TL'lik hibeye ve çok daha fazlasına sahip olabilecektir.

14 Ağustos 2018, Salı günü İnovasyon Merkezi Urla Salonunda  “BİGG.ASSIST 2.0 Programı Tanıtım Toplantısı” düzenlenecektir.

Toplantıda,
  • BİGG (TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği) programının kapsamı
  • BİGG başvuru süreçleri ve koşulları,
  • BİGG Uygulayıcı Kuruluşu olarak Teknopark İzmir tarafından yürütülen BİGG.ASSIST 2.0 Programı’nın detayları paylaşılacaktır.

Toplantıya program hakkında bilgi almak isteyen herkes davetlidir.

Tarih: 14 Ağustos 2018 (Salı)
Saat: 14:00 - 15:00
Yer: İYTE Kampüsü Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi, Urla Salonu

Siz de, TÜBİTAK BİGG desteğiyle 150.000 TL'lik şirketleşme desteğini kazanıp girişimcilik ekosisteminin bir parçası olmak istiyorsanız, BiGG.ASSIST 2.0 Programına başvuru yapabilir; tamamen ücretsiz nitelikli eğitim ve mentorlük hizmetlerine katılabilir, Ar-Ge projeleriniz ve iş fikirleriniz için Teknopark İzmir'in ve Atmosfer TTO'nun güçlü işbirliklerinden faydalanabilirsiniz.

Başvuru ve detaylı bilgi için: http://biggassist.com/

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 10.09.2018 14:46

Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?