İYTE Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Ödül Aldı
Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) tarafından düzenlenen SteelPRO 2018 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması'nda İYTE Mimarlık Bölümü ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ödül aldı.

Mimarlık ve inşaat mühendisliği öğrencilerinin katılabildiği "Dikey Yerleşke Tasarımı" konulu yarışmada, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü öğrencileri  Duygu Damla Ayhan- Aslı Kursun  ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tunç Deniz Uludağ’dan oluşan ekip “Eşdeğer Mansiyon Ödülü” almaya hak kazandı.

SteelPRO 2018 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması ile çelik yapının özelliklerini vurgulayan yaratıcı çözümler geliştirmek, mimarlık ve inşaat mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilerin birlikte çalışmalarını teşvik etmek, öğrencilerin çelik yapı tasarımı ve uygulamaları konularında deneyim kazanmalarına destek olmak amaçlanıyor.

SteelPRO 2018'in ödül töreni ve kolokyumu, 25 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Asia'da düzenlenecek.

Toplam 3 eleme sonucunda 4 adet eşdeğer ödül ve 2 adet eşdeğer mansiyon ödül dağıtılan yarışmanın jüri değerlendirme raporu için tıklayınız.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 31.08.2018 10:09

Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?