Kurumsal İletişim ve Kurum Kültürü Semineri
Hizmet içi eğitim seminerlerinin ilki “Kurumsal İletişim ve Kurum Kültürü” başlığı altında  İYTE Gösteri Merkezinde yapıldı.

Akademik ve idari personelin ilgi gösterdiği seminere, Ege Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Gül Coşkun Değirmen konuk konuşmacı olarak katıldı.

Akademik çalışmalarının yanı sıra özel sektör deneyimine de sahip olan Yrd. Doç. Dr. Değirmen, etkili iletişim teknikleri, kurum kültürü, beden dili, kurumsal imaj gibi noktalara değindi. Aktif sunumuyla dinleyicilerin ilgisini çeken Yrd. Doç. Dr. Değirmen; halkla ilişkiler, kurum kültürü, kurumsal sosyal sorumluluk, iletişim, insan kaynakları yönetimi konularında tavsiyelerde bulundu.

Kurum içi iletişimin sağlıklı bir şekilde işlemesi için bilinçli, düzenli ve proaktif çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Değirmen “kurumsal amaçlarla bireysel amaçlar arasında bilinçli bir dengenin kurmayı başardığınız takdirde, sağlıklı bir kurumsal iletişim kurulmasını dolayısıyla kurumunuzun güçlü bir kültüre sahip olmasını sağlayabilirsiniz” dedi.

Seminerin sonunda Genel sekreter Bahadır Yaldız tarafından Yrd. Doç. Dr. Gül Coşkun Değirmen’e teşekkür belgesi verildi.

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 07.02.2018 17:32