Newton-Katip Çelebi Fonu Bilgi Günü
Newton – Katip Çelebi Fonu, Türkiye ile Birleşik Krallık (İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda) arasındaki bilim, teknoloji ve yenilik alanlarında işbirliğinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla oluşturulan bir fon programıdır. Bu hedef doğrultusunda her iki ülkeden araştırmacıların bir araya gelerek ortak çalışmalarına, araştırmalarına vb. faaliyetlerine destek veren çağrı programları yürütülmektedir. 2014 yılından bu yana, TUBITAK ile birlikte 200’den fazla araştırmacıya toplamda 13 milyon pound üzerinde destek sağlanmıştır.

Birleşik Krallık ile fon olanaklarını tanıtmak, araştırmacılarımızın sorularını yanıtlamak ve ihtiyaç duydukları destek türlerine dair görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 6 Şubat 2018 Salı günü saat 10.00-12.00 arasında bir bilgi sunumu Newton- Katip Celebi Fonu ekibi Pınar ÇETİN ve Aslı AKCAYOZ tarafından gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe kayıt olmak için formu doldurmanızı rica ederiz.

İletişim için: tugce.zengil@atmosfertto.com

Yer   : İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi