Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü’nden Ziyaret
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Rektör Prof. Dr. Mustafa Güden’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede gerçekleştirilmesi planlanan ortak projeler hakkında konuşuldu. İkili daha sonra İYTE Kampüsünde bir gezi yaptı. Teknopark İzmir’deki çalışmalar hakkında bilgi alan Gebze Rektörü, Teknopark firmalarının temsilcileriyle görüştü.

Araştırma Üniversitesi listesine giren İYTE’de belirlenen tematik alanlar ve o alanlarda yapılması düşünülen çalışmaları dinleyen Rektör Görgün Enstitüdeki laboratuvarları gezdi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede taraflar birbirlerine başarılar dileyerek daha fazla ortak projede yer alma temennisinde bulundu.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 08.11.2017 17:04