YÖK’ten Fakülte Birincilerine Kutlama Belgesi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere kutlama belgeleri verildi.

2017- 2018 Akademik Yılında İYTE Fakültelerine en yüksek puanla yerleşen öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen tebrik belgeleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Güden ve Senato Üyeleri tarafından takdim edildi.

Senato Salonu’nda düzenlen bir törenle belgelerini alan öğrencilere başarılar dileyen Rektör Güden kendi deneyimlerinden kesitler aktararak tavsiyelerde bulundu. Törende, Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü birincilikle kazanan Elif Avcı ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümünü birincilikle kazanan Ahmet Yasin Bulut’a birincilik ödülleri verildi. Mazereti nedeniyle törene katılamayan Fen Fakültesi Matematik Bölümünü birincilikle kazanan Cemile Senem Arabacı’ya ise belgesi bölümüne gönderildi.

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 02.11.2017 16:45