10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni

UIu Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümü nedeniyle İzmir Valiliğince düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni,  bu sene İYTE ev sahipliğinde yapılacaktır.

Sabancı Kültür Sarayı / Hasan Tahsin Salonu’nda 10 Kasım 2017 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan törene tüm İYTE’liler davetlidir.

Tören Programı
• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
• İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Mustafa GÜDEN’in açılış konuşmaları
• Belgesel Gösterimi (TRT Arşivi; Tanıklardan Atatürk)