Iztech Roboleague 2017
İYTE Institute of Electric Electronic Engineers (IEEE) Öğrenci Kolu tarafından 2012 yılından bu yana her sene düzenlenen Uluslararası IZTECH RoboLeague’17 Robot Yarışması 21– 22 Ekim 2017 tarihleri arasında İYTE Kampüsünde yapılacak.

Robot teknolojilerinin sergilendiği, farklı kabiliyetlerde robotların birbirleriyle mücadele etme fırsatı bulduğu yarışmaya her yıl 1000’in üzerinde yarışmacı katılıyor. Teknoloji sektörünü kalifiye bir mühendis ve/veya teknik personel olmaya aday öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen yarışma iki kategoriden oluşuyor. İlk kategorisinde “Çizgi İzleyen” “Mini Sumo” “Çoklu Mini Sumo” “Arazi” “Çizgi” “Labirent” “Serbest” olmak üzere altı alt kategori yer alıyor. İkinci ana kategoride ise yarışmacı ekiplerin belirlenen tema çerçevesinde 24 saat içinde robot tasarlayarak dayanıklılık, tecrübe ve yaratıcılıklarını sınadığı proje odaklı “Tasarla-Yap-Yarıştır” kategorisi bulunuyor.

Yarışmanın yanı sıra Workshop ve seminerlerin yer aldığı IZTECH RoboLeague’17; robot, endüstriyel, otomasyon, teknoloji, mekatronik, elektronik ve makine alanlarında faaliyet gösteren firmalar ile bu alanlarda ilgi duyan geliştiricileri aynı ortamda buluşturacak.

Tarih: 21-22 Ekim 2017 (Cumartesi-Pazar)
Saat : 09.00-21.00
Yer   : Makine Mühendisliği – İnovasyon Merkezi

Özet program için tıklayınız.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 07.11.2017 09:36