Trivia Quiz’de İYTE 3. Sırada
İzmir Üniversiteleri hazırlık sınıfları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında İYTE 3. oldu

İzmir’de bulunan sekiz üniversitenin hazırlık sınıfları arasında 27 Nisan 2016 tarihinde yapılan İngilizce bilgi yarışmasında Okutman İnci Kaplan önderliğindeki İYTE takımı üçüncü oldu.

Ekonomi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen yarışmaya İYTE üç takımla katıldı.

Yarışmada, Yabancı Diller Yüksekokulunda okuyan öğrencilerden oluşan takımlar, İngilizce sorulan bilgi sorularına cevap verdi. Bu sene 6.sı yapılan yarışmaya öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Yaşar Üniversitesi’nin birinci olduğu yarışmada Ege Üniversitesi ikinci, İYTE ise  üçüncü oldu.

Yarışmada İYTE’yi temsi eden öğrenciler ve takımlar şöyleydi:

Takım 1
Takım Kaptanı: İpek Balcı