İYTE'de Panayır Sevinci
Kuruluşunun 25. yılı nedeniyle düzenlenen panayırda, öğrenciler, çalışanlar ve akademisyenler doyasıya eğlendi.

Şenlik alanında kurulan ana sahnede geleneksel oyunlarda yarışan İYTE’liler farklı hediyeler kazandı. Tahta ayak, halat çekme, çuval yarışı, hamster gibi yarışmalara katılarak stres attılar. Havanın güzel olmasıyla birlikte aileleriyle panayıra katılanlar, dilek ağacına kurdele takarak dilek dilediler.

Farklı alanlarda markaların kurduğu stantların yarışmalara katılan İYTE’liler, ürün numuneleri, indirim çekleri ve hediyeler kazandı. Öğle arasında Rektörlük tarafından tavuk-pilav ikramının yapıldığı panayırda, bol bol selfie çektiler.

Fotoğrafların devamı için tıklayınız.

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 08.05.2017 14:47