4. Anadolu Kataliz Okulu

Yeşil ve Sürdürülebilir Teknolojiler için Katalizör Geliştirilmesi- 11-14 Eylül, İzmir-Türkiye

Türkiye Katalizör Derneği ‘Yeşil ve Sürdürülebilir Teknolojiler için Katalizör Geliştirilmesi’ başlığıyla 4. Anadolu Kataliz Okulunu 11-14 Eylül 2017 tarihleri arasında Angora Beach Resort Otel, Gümüldür, İzmir’de gerçekleştirecektir.

Uluslarası okul olan bu etkinlik yeşil ve sürdürülebilir teknolojiler için  homojen ve heterojen katalizörleri geliştirmek üzerine araştırmalar yapan yüksek lisans, doktora, post-doktora ve kariyerinin başında olan genç araştırmacılar için düzenlenmiştir. Katılımcılar bu alanda konusunda lider olan bilim insanlarından  ders alacaklar ve kendileri ile görüşme-tartışma imkanı bulacaklardır. Okulumuz hakkında detaylı bilgi web sayfamızda verilmiştir: http://www.katalizdernegi.org.tr/index.php/en/4th-anatolian-school-of-catalysis

Özet bildirilerinizi etkinlik web sayfamızdan yükleyebilirsiniz. Başvuru ile ilgili bilgiler Kayıt ve Bildiri Gönderimi sayfasında verilmiştir. Erken kayıt 16 Haziran, geç kayıtlar ise 31 Ağustos tarihine kadar yapılabilecektir. Diğer önemli tarihler web sayfamızda verilmiştir.

Uluslararası olarak düzenlenen ‘Yeşil ve Sürdürülebilir Teknolojiler için Katalizör Geliştirilmesi’ okuluna katılma fırsatını kaçırmamayın.

Prof. Dr. Selahattin YILMAZ  (Başkan)
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Kimya Mühendisliği  Bölümü